Predstavljanje Izbornog programa te kandidata HDZ-a Šibensko-kninske županije na listi za 9. izbornu jedinicu

Objavljeno u Novosti

Dana 22. studenog 2011. godine za područje sedam miljevačkih sela održano je pred 70-ak članova i simpatizera Hrvatske demokratske zajednice u Drinovcima predstavljanje izbornog programa HDZ-a, te kandidata HDZ-a Šibensko-kninske županije na listi 9. izborne jedinice za predstojeće parlamentarne izbore.

Nakon što je skup otvorio predsjednik T.O. HDZ-a Miljevaca Ante Galić, nazočnima se uvodno obratio predsjednik G.O. HDZ-a Grada Drniša mr.sc. Josip Begonja govoreći da su svaki izbori značajni, ali da ovi parlamentarni koji nam slijede imaju svoju posebnu težinu jer se odvijaju u neravnopravnim okolnostima, jer se odvijaju u trenutku kada smo na planu međunarodnih priznanja pod vodstvom naše predsjednice gđe. Jadranke Kosor učinili mnogo i to u uvjetima kada nam mnogi ne samo da nisu vjerovali ili pomagali nam na tom putu, već su i otežavali te procese.

Zbog ukupnih okolnosti u kojima se nalazimo, izborni rezultat može biti povoljan samo i ako svatko od nas učini maksimalne napore, ako obiđemo svaku kuću na području svih sedam miljevačkih sela i ako ljudski zamolimo sve naše susjede, prijatelje, rođake da iziđu na izbore i da nam daju svoj glas, da nam ukažu svoje povjerenje, a ja sam uvjeren da će ne samo kandidati HDZ-a sa liste 9. izborne jedinice, već ukupno Hrvatska demokratska zajednica pod vodstvom naše predsjednice gđe. Jadranke Kosor to povjerenje opravdati svojim radom i zalaganjem-zaključio je Begonja.